Aanbod

Jana Śniadeckiego, 73-102 Stargard Polen

foto overzicht

Ruim 50Ha ontwikkelingsgrond (wonen & industrie) te koop omg. Stargard Polen.

De percelen zijn kadastraal bekend als Gemeente Stargard.  De aangeboden locatie betreft vijf percelen en heeft een totale oppervlakte van circa 513.000 m2 verdeeld over 309.999m² landbouwgronden, grenzend aan industriegebied en 203.026m² minus het nog uit te meten verkochte gedeelte van ca. 17.000m² toekomstige woningbouwlocatie, grenzend aan Lotnisko.  De terreinen zijn deels bebouwd met een aantal loodsen waarin vroeger vliegtuigen werden gestald. Alle percelen zijn nu nog volledig in gebruik als landbouwgrond. Eventuele vervuiling is niet bekend en niet aannemelijk en dient door koper te worden onderzocht. 

Stargard is een in ontwikkeling zijnde Poolse stad met ruim 70.000 inwoners met sterke ondernemingen als Bridgestone, Lidl, John Deere, Tedi en Fortess Logistics. 

Het naastgelegen Lotnisko  kent een gevarieerd woningaanbod van sociale woningbouw tot vrijstaande villa’s en kan gezien worden als buitenwijk en ontwikkelingslocatie. Lotnisko  ligt tegen de industriegronden aan welke voor een enorme werkgelegenheid zorgen. Vanuit de gemeente bestaat een sterke behoefte aan woningbouw waarmee de aanwezige kerk, het middelpunt van deze gemeenschap zal worden.

Stargard heeft een treinverbinding met Szczecin, Berlijn, Poznan en Gdansk en ligt centraal aan de doorgaande S10 en slechts 185 km vanaf Berlijn (D). 

Of men hier woningbouw gaat ontwikkelen en dat hier meerdere DC’s kunnen verrijzen is geen vraagstuk meer. Geselecteerde ontwikkelaars worden uitgenodigd om hun voorstel neer te leggen voor uitsluitend alle percelen in één keer.  

Vraag naar naar IM via info@slijkhuis.nl