Aanbod

Met de camper door Europa?

foto overzicht

Een fantastisch camperavontuur begint al bij het zoeken & boeken!  Onbezorgd genieten van vrijheid, avontuur en comfort in een fijne 2-persoonscamper? Dat is voor vele echt genieten! Plekje zoeken op een “vrije” camperplaats, niemand iets te hoeven vragen en gewoon gaan staan waar je wilt of juist een keer naar die hele luxe camping? Met een camper is alles mogelijk en dat maakt  “camperen” fantastisch! 

Onze camper is voorzien van een automatische versnellingsbak, vast 2-persoonsbed, toilet en (warme)douche, lederen bekleding en compleet ingericht voor maximaal 2-personen. 

De camper (B-rijbewijs) is  van alle gemakken voorzien. Service, linnengoed, tafel en stoelen, goed onderhouden, verzorgd en optimaal ingericht. Zo heeft de camper een luifel, een fietsenrek en een volledige keukeninventaris (o.a. borden, bekers, bestek, kommen, pannen, fluitketel en keukengerei). Daarnaast krijgt u voldoende gas mee afgestemd op uw reis, chemisch toiletvloeistof en een praktische spullen voor onderweg, zoals ACSI campinggidsen, oprijblokken, een lange stroomkabel en een tuinslang. Al deze zaken zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Huurprijs vanaf € 900,00 per week (zaterdag t’m zaterdag). Voorwaardes op aanvraag, huisdieren niet toegestaan en leeftijd vanaf 50 jaar.

Stuur uw aanvraag naar r.slijkhuis@hotmail.com 

Alvast veel plezier!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print