Aanbod

Dongen, Hoge Ham 155-A, 5104 JE

foto overzicht

Fraai appartement in centrum Dongen!

 

VERHUURD

Uitstekende ligging, direct boven Wibra, goede bereikbaarheid en centrum-locatie Dongen. Inclusief één eigen parkeerplaats.

Indeling;
Vanuit de hal toegang naar twee slaapkamers, badkamer en woonkamer. De woonkamer heeft niet alleen een serre maar ook veel ramen aan de voorzijde, biedt prachtig uitzicht en oogt lekker ruim. Half open keuken met inbouwapparatuur. De gehele begane grond is v.v. zeil en vloerbedekking en is naar wens aan te passen. De keuken is een vaatwasser, gasfornuis met oven en koelkast met vriesruimte.

Badkamer met ligbad, douche en twee wastafels. Separaat toilet. 

Bergkast met wasmachine aansluiting en voldoende opbergruimte. Twee slaapkamers waarvan één met openslaande deuren naar het terras. Houten berging op het terras en mogelijkheid om de garage van ca. 30m² bij te huren. 

Appartement is v.v. wand- en vloerafwerking.

Service kosten zijn niet van toepassingen. Waterverbruik via een geschat bedrag. Nutsaansluitingen op eigen naam.

 Kortom; een uitstekend 3 a 4 persoons appartement voor korte- of langere termijn! Huurcontract conform ROZ model. Huurtermijn minimaal één (1) jaar, maximaal twee (2) jaar of in overleg. Borg twee maal maandhuur. Huurbetaling per maand vooruit. Aanvaarding en oplevering in overleg. Inschrijven? Stuur uw gegevens en motivatie naar  info@slijkhuis.nl. Gunning voorbehouden + verhuurdersverklaring en huurcheck.

Huurprijs per maand: € 1.100,00

Aanvaarding kan snel.