Aanbod

Tilburg
Buurmalsenplein 13, 5043 XL

foto overzicht

VERHUURD

 

GOED GELEGEN WINKELRUIMTE IN WINKELCENTRUM DE REESHOF TILBURG  

Comfortabel winkelen dat kan in winkelcentrum De Reeshof waar u zonder problemen en gratis uw auto kwijt kunt. Albert Heijn en Kruidvat zijn hier de “trekkers” terwijl supermarkt De Reeshof een belangrijke lokale speler is zorgen Fluente Haarmode en Riccio Kappers voor “knappe koppen”. Snackbar De Reeshof en De Piramide zorgen voor de inwendige mens. Onlangs heeft de superleuke formule “Bij Dikkie voor een prikkie” haar deuren geopend en zorgt eveneens voor veel toeloop. 

Wie stapt in deze kant-en-klare afhaaltoko? Zeer goed verbouwd en klaar om direct te starten! Complete inventaris is ter overname. Prijs op aanvraag.  

Kenmerken:
Locatie: Buurmalsenplein 13, Tilburg
Oppervlakte: 63 m2
Frontbreedte: ca. 6 meter
Oplevering: in overleg

Condities:

Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling.
Servicekosten: € 30,00 per maand exclusief BTW en eigen verbruik voor nutsvoorzieningen.
Garantie: Afgifte bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van een kwartaal huurverplichting inclusief servicekosten en vermeerderd met omzetbelasting.
Huurovereenkomst: Conform ROZ winkelruimte 2012 (7:290 BW) inclusief algemene bepalingen.
Indexering: Jaarlijks volgens het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal bureau voor de Statistiek (CBS).
Voorbehoud: Toestemming eigenaar.

 

Parkeren:
Ruim voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur. Bevoorrading via achtergelegen straat.

Neem voor meer informatie contact op met Ronald Slijkhuis, bereikbaar tijdens kantooruren op 06 – 515 433 59 of via info@slijkhuis.nl 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print