Aanbod

Hoogkarspel
Stationslaan, 1616 CM

foto overzicht

Momenteel zijn er geen garageboxen te koop.

Zeer solide garage incl. elektra nabij NS station te Hoogkarspel. Volledig van beton, ook het dak, dus nagenoeg geen onderhoud!

De garage maakt deel uit van een complex van 35 garageboxen en zijn bijna allemaal voorzien van elektra en een tussenmeter. De hoofdmeter behoort bij het complex; u betaald dus alleen hetgeen u verbruikt + een te verwaarlozen deel aan vastrecht.

Wat voor garage is het?
In 2001 is gekozen voor Rekers Betonbouw welke garant staat voor kwaliteit. “Ook de prijzen van auto’s zijn de laatste jaren duidelijk gestegen. Wie van zijn auto houdt, gunt zijn auto een kant en klare prefab garage van Rekers. De prefab garages van Rekers dienen niet alleen ter bescherming van uw auto, maar passen zich ook feilloos aan de omgeving of de architectuur van uw woning aan. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan buitenkleuren of afwerkingen in bijvoorbeeld steenmotief! En dat allemaal in een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: een kant en klare betonnen prefab garage van Rekers is ideaal voor uw auto”. Aldus Rekers.

Van wie zijn de garages?
Alle garages zijn van individuele eigenaren en hebben een verschillende functies; de één gebruikt hem als belegging, de ander als veilige parkeerplaats voor auto of zelfs voor fietsen (NS station!), de ander gebruikt de garage als fijne knutselruimte!

VvE
Deelname aan de VvE is verplicht en kost voor 2023 € 380,00 (per jaar). Dit is incl. erfpacht, opstalverzekering, VvE kosten en voorschot elektra aansluiting (Vattenfall). De borg bedraagt € 400,00 en ontvangt u weer retour bij eventuele verkoop.

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Ronald Slijkhuis via info@slijkhuis.nl. Soms zijn er enkele te koop, zowel leeg als verhuurd. 

BTW is niet van toepassing.

Oppervlakte is 18 m².

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print