Aanbod

Hoogkarspel
Stationslaan, 1616 CM

foto overzicht


Momenteel is er één garagebox te koop. Neemt u hiervoor contact op met Streekgoed Makelaardij. Telefoon 0228 – 71 23 23

zeer solide garage nabij NS station te Hoogkarspel. Volledig van beton, ook het dak, dus nagenoeg geen onderhoud!

De garage maakt deel uit van een complex van 35 garageboxen en zijn bijna allemaal voorzien van elektra en een tussenmeter. De hoofdmeter behoort bij het complex; u betaald dus alleen hetgeen u verbruikt + een te verwaarlozen deel aan vastrecht.

Wat voor garage is het?
In 2001 is gekozen voor Rekers Betonbouw welke garant staat voor kwaliteit. “Ook de prijzen van auto’s zijn de laatste jaren duidelijk gestegen. Wie van zijn auto houdt, gunt zijn auto een kant en klare prefab garage van Rekers. De prefab garages van Rekers dienen niet alleen ter bescherming van uw auto, maar passen zich ook feilloos aan de omgeving of de architectuur van uw woning aan. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan buitenkleuren of afwerkingen in bijvoorbeeld steenmotief! En dat allemaal in een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: een kant en klare betonnen prefab garage van Rekers is ideaal voor uw auto”. Aldus Rekers.

Van wie zijn de garages?
Alle garages zijn van individuele eigenaren en hebben een verschillende functies; de één gebruikt hem als belegging, de ander als veilige parkeerplaats voor auto of zelfs voor fietsen (NS station!), de ander gebruikt de garage als fijne knutselruimte!

VvE
Deelname aan de VvE is verplicht en kost voor 2021 € 330,08 (per jaar). Dit is incl. erfpacht, opstalverzekering, VvE kosten en voorschot Vattenfall. De borg bedraagt € 400,00 en ontvangt u weer retour bij eventuele verkoop.

Nederlandse Spoorwegen
De ondergrond is van de NS. De erfpachtsituatie is in ieder geval van kracht tot 2030. Wat nu als de NS haar grond daarna zelf wil gebruiken en de erfpacht niet wil verlengen? Uw garage staat volledig vrij en kan dus redelijk eenvoudig “opgepakt” worden om elders weer te laten plaatsen. Klinkt eenvoudig en is ook zo. De garage is uw eigendom en kan gezien zijn kwaliteit nog ettelijke jaren mee!

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Ronald Slijkhuis via info@slijkhuis.nl. Soms zijn er enkele te koop, zowel leeg als verhuurd. 

Koopsom OP AANVRAAG  kosten koper
BTW is niet van toepassing.

Oppervlakte is 18 m².

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print