Aanbod

Driebanweg 8, 1607ML Hem

foto overzicht

Vanaf €  200 per maand!

Omschrijving

Adres: Driebanweg 6-8, 1607 ML Hem

TE HUUR VANAF € 200,- per maand
UNIEK IN DE OMGEVING van Hem Enkhuizen en Hoorn!
OPSLAG | BEDRIJF | HOBBY
5 VERSCHILLENDE TYPES MET RUIME AFMETINGEN | 47 UNITS

Na de realisatie van inmiddels 10, erg succesvolle garageparken door heel Nederland zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij een nieuw kleinschalig, exclusief en hoogwaardig afgewerkt project gaan realiseren in Hem op bedrijventerrein Zuiderkogge. Dit project zal over meer faciliteiten beschikken dan het gemiddelde garagepark (o.a zal op dit park elke box voorzien worden van een alarm).

Kiest u voor bedrijventerrein Zuiderkogge, dan kiest u voor werken binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte. In een stimulerende omgeving op een bijzondere plek aan de Westfriese Omringdijk. Drechterland is een prettige gemeente om te wonen en te recreëren, maar ook om te ondernemen. Bedrijven zijn hier van harte welkom! De gemeente streeft naar een goed ondernemersklimaat met een bijbehorende optimale dienstverlening.
Deze locatie is zeer geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De multifunctionele garageboxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan een hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte, webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben, particulieren die goederen willen opslaan of doe-het-zelvers. De perfecte oplossing voor ondernemers waarvoor een bedrijfshal te groot is.

LOCATIE
Multicomplex Hem wordt gebouwd aan de Driebanweg op bedrijventerrein Zuiderkogge.
Zuiderkogge ligt op circa 10 km afstand van Hoorn en Enkhuizen en 58 km van Amsterdam. De A7 ligt op 15km afstand. De nieuwe, recent verbrede N23 Westfrisiaweg zorgt voor een uitstekende doorstroming in het verkeer. Deze belangrijke verbinding loopt ook door de gemeente Drechterland en maakt het bedrijventerrein nog aantrekkelijker voor bedrijven die zich hier willen vestigen.

Hoorn 15 minuten
Enkhuizen 15 minuten
Volendam 30 minuten
Purmerend 30 minuten
Zaandam 35 minuten
Alkmaar 45 minuten
Amsterdam 45 minuten

TYPE UNITS:
Op het park worden 27 grond units gerealiseerd in 3 verschillende afmetingen.

Type A (LxBxH) 6 x 3 x 3 meter
Type A is maar liefst 6 meter lang en met een hoogte van 3 meter al meteen een stuk groter dan de standaard units op veel andere parken. Deze volwaardige unit is daarmee zeer geschikt voor ondernemers en particulieren. Hierbij kunt u denken aan een werkplaats, opslag of het veilig stallen van een voertuig. Deze unit is voorzien van alle faciliteiten zoals elektriciteit, 4 stopcontacten, verlichting en een Hörmann sectionaaldeur.

Type B (LxBxH) 7 x 3 x 3 meter
Deze unit is vergelijkbaar met type A maar is één meter langer.

Type C Pro (LxBxH) 9 x 3 x 3,5 meter
Deze lange en extra hoge units zijn geschikt voor heel veel doeleinden. De ruime afmetingen maken het een ideale unit voor veel opslag of om te gebruiken als werkplaats voor particulier en bedrijf. Door de inrijhoogte van bijna 3 meter en een lengte van 9 meter is deze unit ook geschikt voor het stallen van campers en hoge werkbussen. Deze unit is eveneens voorzien van alle faciliteiten zoals elektriciteit, 4 stopcontacten, verlichting en een Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur.

Type D Pro (LxBxH) 9 x 3,25 x 3,5 meter
Deze unit is vergelijkbaar met type C Pro maar is 25cm breder

Type E Pro (LxBxH) 9 x 3,5 x 3,5 meter
Deze unit is vergelijkbaar met type C Pro maar is 50cm breder. Dit is de grootste garagebox verkrijgbaar en heeft de optimale afmetingen voor opslag en voertuigen.

Verhuurbemiddeling:
Multicomplex bemiddelt tussen eigenaar en huurder. Als u een unit huurt, huurt u deze dus van de eigenaar van de unit.

 

Meer info via Ronald Slijkhuis, bereikbaar tijdens kantooruren op +31 (0)6 515 433 59 of info@slijkhuis.nl.